EPF PVC okna Končno lepo pomita pvc okna, ki so bila že zelo umazana

Končno lepo pomita pvc okna, ki so bila že zelo umazana

Končno lepo pomita pvc okna, ki so bila že zelo umazana

Po tem, ko sem pomila pvc okna, da jih pripravim na spomladansko sonce, sem še prezračila celo stanovanje. Čez zimo sem jih nekajkrat pomila, ker so bila res že umazana, ampak ker ni bila najboljša svetloba, sem zdaj ugotovila, da sem bolj kot ne, razcapala tisto kar je bilo na njih. Nekaj malega sem sicer naredila, ampak, skoraj nič. Tako, da so bila pvc okna, še vedno umazana, ko je posvetilo sonce.

Saj nimam nič proti pomivanju oken, ampak ne vem, zakaj potem dlje časa ne ostanejo čista. Meni se po pravici ne da vsak mesec pomivati tega, ampak deluje pa, kot da je to edini način. Upam, da bo sedaj kaj bolje, ko bo malce lepše vreme, in da ne bodo čez en mesec pvc okna, na istem, kot so bila še nekaj ur nazaj. Toliko časa, kot porabim zato, da imam čista okna, je čisti preveč. Razen, če jih na hitro in na pol očistim, kot sem jih nekajkrat čez zimo. Ampak ne vem, ali bi imela takšna okna, ko sije sonce, ker se res tako grdo vidi, da ne znam niti opisati. Ni najboljši občutek, potem gledati skozi takšna okna, verjetno pa pogled tudi od zunaj ni najlepši. Rada imam lepo očiščena pvc okna, tako pri sebi kot pri drugih, ker če ne me vse samo spravlja ob živce. In točno to se je zgodilo, ko je sonce začelo svetiti svetleje nekaj tednov nazaj. Komaj sem zdržala do danes, da sem si našla čas in sem lahko pomila okna.

Sedaj sedim na kavču in pijem kavo, pvc okna, so odprta na kip. Da se stanovanje še malce prezrači, potem jih bom pa zaprla in odšla pospravit kuhinjo. Danes sem si vzela čas za bolj intenzivno čiščenje, tako, da bodo tako pvc okna, kakor tudi pečica in hladilnik zelo odbor očiščena.