EPF Šolska torba na kolesih Šolska torba na kolesih je današnji čas popularna

Šolska torba na kolesih je današnji čas popularna

Kakšno šolsko torbo boste kupili svojemu otroku, ali bo to klasična, ali z naramnicami ali pa šolska torba na kolesih. Če niste vedeli, so danes na trgu posebej popularne te torbe, ki so na kolesih, imate jih lahko z naramnicami ali pa brez. Če si bo vaš otrok zaželel, da bi bila njegova šolska torba na kolesih, mu ne ogovarjajte, kajti to so danes popularne torbe in izdelane so kvalitetno in praktično.

Včasih so bile te torbe le na kolesih, potem pa so proizvajalci videli, da pa bi le bilo dobro, da imajo šolska torba na kolesih tudi naramnice, kaj kar hitro se zgodi, da morajo torbo na hitro prijeti, ali jo premakniti samo za nekaj metrov in takrat se to učencem ne da, da izvlečejo ročko in torbo vlečejo za sabo, raje bi si jo dali na rame. 

Če tako pogledamo šolska torba na kolesih pride v poštev, ko je resnično težka, ali pa ko imamo z njo za prehodit kar nekaj kilometrov, ne pa za kratke razdalje. Takrat tudi če je na kolesih, jo po navadi primemo za ročko in dvignemo.

Prav zato pa je sedaj že kar nekaj časa na trgu šolska torba na kolesih z naramnicami in velikokrat se zgodi, da prav tisti, ki imajo torbo na kolesih, da te koleščke uporabljajo zelo malo, naramnice pa uporabljajo veliko več.

Če mene vprašate, bo šolska torba na kolesih, ki nima naramnic, počasi pozabljena in ljudje je ne bodo več kupovali, ker bo tista, ki ima koleščke in naramnice veliko bolj praktična in uporabna. Lepo da je šolska torba na kolesih bila izumljena, sedaj pa gremo naprej in naramnice vsekakor pri tej torbi morajo biti. Če bi sama izbirala bi sigurno bila izbira šolska torba na kolesih z naramnicami, ki bi bila narejena iz čim lažjega materiala.